Tillbaka från Nord Irland

Hej nu har jag vart tillbaka från Nord Irland i några veckor och det har vart full fart med plugget så tyvärr har blogg inlägget glömts bort men skriver det nu.

Sista tiden i Irland flöt på bra och jag var så gott som själv ständig i mitt arbete jag skötte utfodring, mockning samt aktivering av hundar exempelvis så skar jag upp kött och vägde det åt hundarna, samt tog och släppte dom på ängen så dom fick springa jag var även ute och gick med hundarna på promenad.

Samt att vi även var iväg på Grey hound  kapplöpning en dag vilket var otroligt hur snabbt hundarna sprang varje lopp tog cirka 19 sekunder för hundarna.

Jag är så tacksam för att jag fick den här chansen att åka till Irland av Realgymnasiet och rekommenderar att man försöker få denna chans att åka iväg då det är väldigt lärorikt att se hur man gör i ett annat land än Sverige eftersom skötseln skiljer sig än del.

Träningsbana
Jag och en av hundarna (Grey hound)

Video på kapplöpningsbanan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *