Back to school

Nu har det gått 2 veckor sedan vi kom hem från Sydafrika och det har både hunnit vara påsklov och en vecka med skola. Det var blandade känslor att åka därifrån, väldigt skönt att få komma hem till nära och kära igen men samtidigt tråkigt att behöva skiljas från alla härliga människor som man träffade och lärde känna. Det går inte att beskriva hur mäktigt det har varit att få uppleva denna resa och speciellt få se alla djuren. Jag blev lite extra kär när vi såg elefanterna.

Jag är väldigt tacksam över att jag fick den här möjligheten att åka ner dit och få nya erfarenheter om djur och även att kunna växa som person. Kom även väldigt bra överens med några tjejer från de andra realskolorna och vi pratar fortfarande med varandra. Så det är inte bara upplevelser man får av att vara där nere, man kan även få nya vänner för livet.

Skulle någon fråga mig om jag ville åka ner dit igen så skulle jag inte tveka en sekund.

Det bästa med hela resan tycker jag var att speciellt få se så många fina elefanter på väldigt nära håll, som sagt så blev jag lite extra kär i dem.

Det lite mindre roliga med resan var nog flyget dit och hem, både på grund av att jag är flygrädd men även för att det tog ett tag att åka.
Men trots det så var det verkligen värt det. Det här har varit en resa för livet som jag sent kommer att glömma. Jag rekommenderar att om ni får möjligheten att åka på utlandspraktik till Sydafrika, TA DEN!
Ni kommer inte ångra er.

// Sabina, NB16 djurvård Västerås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *