back to reality

Nu är jag hemma igen efter en oförglömlig resa till Sydafrika. Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om och så mycket jag vill berätta men om vi ska ta den kortare versionen kan jag säga att jag haft ”the time of my life”.

Inte nog med att jag lärt mig så mycket på så kort tid, jag har fått nya vänner och gjort saker jag inte ens trodde var möjligt.

Det är en ganska stor skillnad på hur allt görs där nere, jämfört med här hemma och det har varit så lärorikt att se. Att få rida fantastiska hästar, se vilda djur och dess vackra natur, åka i safarijeep, haft myskvällar tillsammans och umgås med alla fantastiska människor som driver African dream.

Jag kommer sakna allt med Afrika och skulle inte tveka om jag fick chansen att åka tillbaka. Flygresan var det jobbigaste med hela resan men att resa i 24 timmar för att få vara med om detta äventyr gjorde inget.

Tack för att ni följt mig och min resa på African Dream.

// Hanna (Västerås, Häst)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *