Living the african dream

Jag har varit i Sydafrika i 2 veckor och på fredag börjar den långa resan hem till verkligheten och Sverige. Känns så overkligt att behöva lämna detta underbara ställe och all fantastisk personal. Under min tid här nere på African dream horse safari har jag fått sett en annan del av hästlivet och hur dessa underbara djur sköts och tas omhand. Jag har fått sett giraffer, elefanter, bufflar och en massa andra djur man bara ser på film eller tv. Jag har fått lärt känna nya människor, ridit ut i buschen, solat och haft the time of my life.

Jag är så glad att jag sökte till denna utlandspraktik och skulle göra det igen om chansen var framme. Jag har verkligen njutit varje sekund och tänker fortsätta göra det sista veckan.

// Hanna (Västerås, Häst)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *