5 dagar kvar i Sydafrika!

Just nu när jag skriver detta är det söndag och det är tyvärr dags att lämna detta fantastiska ställe på fredag. Tiden här har gått så sjukt snabbt, det känns som att vi kom hit igår.

Första dagen efter vi anlänt till Welgevonden fick vi en rundtur, där vi först letade efter tre stycken gepard ungar som förlorade sin mamma när de var små. När vi hade hittat de åkte några av oss iväg för att skjuta en impala åt de då man inte ännu vet om de helt klarar av själva att hitta och döda ett eget byte utan hjälp ännu.

Denhär dagen blev vi även jagade en av en ung elefant då vi hamnade mellan honom och hans kompisar. Det var sjukt spännande men även obehagligt eftersom det var första dagen, fatta att vi blev jagade av en elefant första dagen i Sydafrika. Jag tror inte det är många som får uppleva det.

Efter det så åkta vi bara runt i reservatet och så visade de oss alla olika djur och berättade lite kort om de, vilket var mycket intressant. Förutom geparder och elefanter har vi även fått se gnuer, sköldpaddor, ormar, giraffer, impalor, zebror, lejon, flodhästar, vårtsvin m.m.

Detta har vart det största äventyret i mitt liv och jag är så glad över att jag fått chansen att få åka hit och uppleva detta. Skulle göra detta tusen gånger om igen om jag fick chansen.

/Evelina Bodin, Djurvård Västerås

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *