Erica vs. Mur

Hi!

Den 13 mars 2019

Dagen började kl 9 med att Ryan höll en liten presentation om poaching och anti-poaching. Sen satte vi oss i bilarna både vi svenskar och alla volontärer för att åka till ett ställe som har en liten utställning av snaror och annat som tjuvjägare här använder sig av men det här stället har också en del av en hinderbana som ”The anti-poachers” använder sig av i sin träning. Hinderbanan bestod av balansgång, krypande, klättrande och av en 2,5m hög mur i slutet. Vi delade upp oss i tre lag och körde igenom banan som team bara för att det var roligt att prova. Under hinderbanan hjälptes man åt med alla hinder så att läget som helhet klarade det. Men när alla lägen var klara fick man prova att ta muren själv. Och jag gav mig tusan på att jag skulle klara muren. Jag hoppade, klättrade och var nära på att ge upp när jag äntligen tog mig över det mycket irriterande betongblocket.

 

Hemma igen åt vi en välförtjänt lunch bestående av hamburgare och glass till efterrätt. Efter lunch var det då dags för oss att hålla våra presentationer. För alla… realare, volontärer och ledare. Det gick super! Asså Alve (biologilärare) om du läser det här… du hade varit så stolt över min redovisning om ”The oxpecker” och dens symbiotiska (säger man ens så eller är det symbiosiska?) förhållande till sin värd.

Vid 4 tiden åkte vi ut på en game drive där vi lyckades se ett zebraföl och följa en leopard en längre sträcka.

Jag är så otroligt nöjd med mig själv efter den här dagen. Lyckades ta mig igenom hinderbanan med mitt lag, lyckades ta mig över muren och hålla in en super redovisning på engelska för människor jag inte känner. Living the African dream.

Tack fär mig mvh Erica

2 svar på ”Erica vs. Mur”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *