Babies and rainforests

Tjena

Den 11 mars 2019

Halv 6 tog Shannon med oss ut på en game drive. Inte så mycket djur den här morgonen eftersom det precis hade regnat men vi hade iallafall turen att se en giraffunge. Vi såg också ovanligt mycket gamar på ett och samma ställe. Shannon berättade senare på dagen att lejonen hade ätit något i närheten och det var därför de var så många.

Vi kom hem 9:15 och åkte efter ett snabbt klädbyte iväg till Franklyn  park. Franklyn park är en park med höga berg och regnskog. Vi tog en hajk på ca 8 km och det var så fantastiskt roligt. Efter ca halva rundan blev stigen nästan obefintlig och man fick hålla en pinne framför näsan för att inte gå in i något spindelväv. Och spindlarna var inte små. I princip alla buskar och träd hade taggar så det var bara att ducka, krypa och klättra.

Hemma igen (kl. 15:00). LUNCH!! Det var välförtjänt efter den turen. Efter lunchen hade vi ett snack med Ryan om våra skoluppgifter Chillade lite och sen gjorde vi pannkakor till kvällsmat och jag tror aldrig att jag har varit med om sådana diskussioner som vi hade om hur pannkakorna skulle göras. Vi blev mätta tillslut iallafall. Kvällsaktiviteten av kortspel har vi bytt ut mot att lägga ett 1000-bitars pussel.

Tack för mig mvh Erica

 

 

Ett svar på ”Babies and rainforests”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *