Helg!

Tjenaste!

Den 9 mars 2019

Ryan skjutsade oss till reptilcentret i närheten där en av Reals djurvårdare har praktik. Där fick vi hjälpa till med ormar, ödlor, sköldpaddor och spindlar. Vi fick åka med ut på en ”call out” vilket är när någon har hittat en orm i sitt hem och vill att reptilcentret ska komma och ta hand om den. Men det blev inget för under tiden vi åkte dit hade en granne kommit och tagit ormen. Tillbaks till centret. Lyssnade vi på när en av personalen som hade en genom gång av reptiler för en skolklass. Det är många barn här som växer upp och tror att ormar är ett redskap av svart magi och det försöker reptilcentret motverka och skapa förståelse istället för hat. Vi hade en rolig dag även om vi missade ett poolparty hemma.

Den 10 mars 2019

Vilodag!!! Vi har i princip inte gjort någonting idag. Vi började med att städa, diska och tvätta. Efter det gick vi till stan en sväng och köpte snacks. När vi kom hem deckade jag i sängen. 45 min senare vaknade jag av att Ebba satt på sängkanten och så att det var mat. Efter lunchen gick jag och la mig igen och vaknade 3 timmar senare av att Ebba frågade om jag var hungrig och ville lägga pussel. Vi åt gott och sen var det dags för film. Vi kollade såklart på lejonkungen. Sen gick vi och la oss.

Tack för mig mvh Erica

2 svar på ”Helg!”

  1. Härlig läsning Erica, blir ju nästan lite avis! 🙂 Det låter i alla fall som att ni har det roligt, spännande och att ni får lära er massor! Ta tillvara på tiden och njut! Glöm inte att ladda upp lite bilder också, vi är ju så nyfikna! Du är saknad här på skolan!

    Var rädd om dig!
    Hälsn Karoline (admin) 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *