Kul på Irland

I måndags landande jag på Irland för 3 veckors praktik på Petmania (djuraffär) i Navan. Familjen som jag bor hos består av John (pappan) som även är chef för Petmania Navan, Caroline (mamman) och Ludi Mai (adoptivdotter på 7 år från Kina). De har tagit emot mig med öppna armar och har verkligen sett till att jag känner mig en del av familjen. De har till och med sett till att jag känner mig som hemma genom att jag får ha en hamster under tiden jag är här. Hemma har jag 12 egna hamstrar, så familjen tycke att jag borde ha en här med. Får se om jag kan få hem St. Patrick (hamstern) till Sverige annars så flyttar han troligtvis till familjens kompis Maria som har marsvin, kaniner och en hamster. 

Jag praktiserar 10.00-17.30 fem dagar i veckan, jag får själv välja vilka dagar jag vill ha praktik. Jag brukar börja med att ta hand om alla gnagare och kaniner i djuraffären. Då städar jag deras burar, gosar med dem, tämjer dem och miljöberikar varje dag. Efter jag är klar med det så får jag hjälpa till med kunder, har hjälpt till lite med fiskarna och reptilerna, frontar, packar upp varor, bygger ihop burar och kattställningar och får lära mig mer om djuraffären och hur de jobbar. Jag älskar att praktisera i djuraffären och jag har även gjort det bättre för många av djuren där. T.ex. gett råttorna och guldhamstern större burar, mer hö till marsvinen och kaninerna, mer och roligare inredning. 

/ Pandora, Real i Helsingborg

Ett svar på ”Kul på Irland”

  1. Härligt Pandora, roligt att du trivs och att du utvecklas på din resa! Det är så kul att läsa om era upplevelser! Ta tillvara på tiden och ha det fortsatt toppenbra!

    Hälsn
    Karoline (admin) 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *