Tack för den här gången Island!

I torsdags var sista riktiga dagen på gangmyllan och igår var dagen vi åkte från prakikgårdarna.

När man äntligen känner att man kommit in i hur de gör och ja, men det har verkligen varit roligt! Nu sitter jag förmodligen på flyget hem till Sverige. Kommer bli skönt att komma hem till Sverige och få komma hem till hästarna där, men oj vad man kommer sakna Island! Som sagt, nu har jag, i vilket fall, äntligen kommit in i stallgänget. Men jag vill verkligen komma tillbaka till Island i framtiden och förhoppningsvis hälsa på här på Syðri Gegnishólar!

Har varit väldigt lärorikt och kul att vara här, i torsdags, som avslutning på praktiken fick jag till och med rida en lektion för Julios Borba som är på gangmyllan några dagar! Wow säger ja bara, förstår knappt jag fick göra det, så snällt av dem att erbjuda detta till mig! Väldigt roligt och jätte trevliga och snälla är de allesammans!

Att få åka till Island har varit min dröm sedan länge och nu är det klart?! Tiden går så jäkla fort, vissa dagar kan vara långa, men helt plötsligt har 3 veckor gått! Väldigt lärorik som sagt och roligt! Särskilt när man börjar komma alla närmare och kunna namnen på hästarna och vet mer om vad som ska göras vid olika tillfällen. Ja, kommer verkligen sakna Island, det har verkligen varit en fantastiskt upplevelse!

Och ja! Finns inte en tvekan om att jag ska komma tillbaka någon gång!

Tack Island för den här gången och stort tack till Gangmyllan och alla som tog emot mig! Vi ses snart igen!

20160410_202703 20160419_132502

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *