Dags för hemfärd

Nu har jag spenderat all min tid här på Vesturkot och det är dags för mig att åka hem tillsammans med de andra tjejerna. Jag har fått uppleva så himla mycket när jag har varit här så jag har flera dagar inte kunnat räkna upp allt jag har gjort. Människorna jag bor hos och de jag har träffat under min vistelse har alla tagit emot mig med öppna armar och välkomnat mig till deras hem och vardag samt tagit sig tiden att låta mig vara en del av den. Denna plats är full av pedagogiska och hårt arbetande personer som alltid sätter hästens bästa i första hand och jag är så glad som har fått spendera 3 veckor här.

Jag tar med mig många bra verktyg hem och tips att ta till när problem uppstår som jag vet att jag kommer ha användning av hela livet. Jag älskar den här platsen och jag hoppas att jag någon dag kommer komma tillbaka hit om så bara för att hälsa på. Island kommer för alltid vara ett land som betyder mycket för mig sen återstår det att se om jag återvänder hit om några år för att läsa på Holar vilket känns som ett mycket troligt alternativ för mig. Det känns tråkigt att lämna men jag är supertaggad på att komma hem och ta nytta av det jag har lärt mig och förhoppningsvis uppnå framsteg. Hejdå island för denna gången!

IMG_0988 IMG_0993

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *